Appartement Herbert ligt op een rustige locatie aan de rand van Kaltenbach op een helling. Vanaf hier is de afstand naar het dorp, Appartement Herbert ligt op een rustige locatie aan de rand van Kaltenbach op een helling. Vanaf hier is de afstand naar het dorp,

Herbert

Rustig gelegen appartement in Kaltenbach inclusief skipas
Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Kaltenbach

Rustig gelegen appartement in Kaltenbach inclusief skipas

Appartement Herbert ligt op een rustige locatie aan de rand van Kaltenbach op een helling. Vanaf hier is de afstand naar het dorp, of de skilift ongeveer 1 kilometer. Vergeet niet je sneeuwkettingen mee te nemen, want die zal je na een nacht sneeuwval zeker nodig hebben.

Het appartement bevindt zich op de eerste etaga van het appartementhuis. De woonkamer is voorzien van een gezellige zithoek, waar je ook de slaapbank vindt. Er is een bescheiden keuken met gemoedelijke eethoek en je geniet hier van een fenomenaal uitzicht.

In het appartement zijn twee slaapkamers: een slaapkamer voor twee personen en een slaapkamer voor vier personen. In totaal beschikt het appartement dus over 8 slaapplaatsen voor 6 personen. Zo blijft er wat te kiezen over.

Het appartementhuis is voorzien van verwarmde skikelder en er is een broodjesservice beschikbaar.

  • € 381
  • 3-sterren Appartement
  • personen
Herbert, Appartement voor  personen in Kaltenbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Kaltenbach is een van de meest populaire wintersport bestemmingen. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse en Oostenrijkse wintersporter liefhebbers. Wij raden u daarom aan om vroeg te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Deze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.