Appartement Kaltenbach

Tijdens je vakantie in wil je natuurlijk het liefste in een appartement in Kaltenbach wat lekker centraal ligt.
Hieronder staan een aantal appartementen in Kaltenbach.
Er zijn een aantal reisorganisaties die appartementen in Kaltenbach verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je appartement huren.

Appartement Kaltenbach boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die appartementen in Kaltenbach aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die appartementen in Kaltenbach aanbieden.Beschikbaar appartement in Kaltenbach vinden via Tiscover

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met de vvv van Kaltenbach.
Via Tiscover kan je gemakkelijk een appartement in Kaltenbach boeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Kaltenbach invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare appartementen in deze periode in Kaltenbach.


Appartement Kaltenbach, zelf boeken?

Als je echter de duitse taal een klein beetje machtig bent is het ook prima mogelijk om zelf een appartement in Kaltenbach te boeken.
Hieronder staan een aantal aanbieders van appartementen in Kaltenbach. Achter de naam van het appartement staat het telefoonnummer van de aanbieder van het appartement in Kaltenbach.

  • Appartementen Zillertal Kaltenbach

    Appartementen Zillertal

    Appartementen Zillertal - Appartement in Kaltenbach (0-sterren)    Ruimte en rust, dat zijn de sleutelwoorden van Appartementen Zillertal. Deze ruime appartementen met gratis WiFi hebben een prachtig uitz ...lees verder

    personen 255,00 EURO Meer informatieAccomodatie in Kaltenbach zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension in Kaltenbach te vinden. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt gelijk een lijst met vrije accomodaties te zien.

Accomodatie Kaltenbach zoeken

Leuke tips uit Oostenrijk

Behalve Kaltenbach zijn er natuurlijk nog veel meer leuke plaatsen in Oostenrijk. Kijk maar eens op een van de onderstaande links. Dan ontdek je meer van Oostenrijk.

Het skigebied Schruns vakantiehuizen Oetz Appartementen in Leogang

Hotels Mariapfarr

Er is een ruim aanbod van hotels in Mariapfarr. Via onze handige hoteloverzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

VVV Kaltenbach

Rotkreuzgasse 100
Kaltenbach, Oostenrijk
Tel: +43 6477 8988
info@hochfugen-kaltenbach.nl