Hotel Kaltenbach

Het aantal hotels in Kaltenbach is beperkt. Als je dus op zoek bent naar een hotel in Kaltenbach is het aan te raden om op tijd te boeken.
De meeste hotels liggen niet direct aan de piste van Kaltenbach, maar met de gratis skibus of lopend ben je zo bij de pistes.


Beschikbaar hotel in Kaltenbach vinden via Tiscover

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met de vvv van Kaltenbach.
Via Tiscover kan je gemakkelijk een hotel in Kaltenbach boeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Kaltenbach invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels in deze periode in Kaltenbach.


Hotel Kaltenbach regelen via een reisorganisatie

Er zijn een aantal organisaties die hotels in Kaltenbach aanbieden. Bijvoorbeeld Vrij Uit reizen en Jiba bieden hotels in Kaltenbach aan.
In de onderstaande advertentie staan een aantal aanbieders van hotels in Kaltenbach.Accomodatie in Kaltenbach zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension in Kaltenbach te vinden. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt gelijk een lijst met vrije accomodaties te zien.

Accomodatie Kaltenbach zoeken

Oostenrijk informatie

Wil je liever eens wat anders dan een vakantie in Kaltenbach? Klik dan op onze speciale tips over Oostenrijk. Nu extra uitgebreid informatie over Oostenrijk.

Pisteplan Filzmoos vakantiehuizen Konigsleiten Hotel Samnaun

Hotels Mariapfarr

Er is een ruim aanbod van hotels in Mariapfarr. Via onze handige hoteloverzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

VVV Kaltenbach

Rotkreuzgasse 100
Kaltenbach, Oostenrijk
Tel: +43 6477 8988
info@hochfugen-kaltenbach.nl