Hotels Kaltenbach

Bij het zoeken van een hotel in Kaltenbach kun je het beste op de volgende punten letten: Ligt het hotel in de buurt van het centrum van Kaltenbach?
 • Is er een halte van de skibus in de nabije omgeving van het hotel?
 • Zit er ontbijt of zelfs volpension bij de kamer?
 • Zijn er bij het hotel (gratis) parkeerplaatsen aanwezig
 • Het aantal hotels in Kaltenbach is beperkt. Als je dus op zoek bent naar een hotel in Kaltenbach is het aan te raden om op tijd te boeken. De meeste hotels liggen niet direct aan de piste van Kaltenbach, maar met de gratis skibus of lopend ben je zo bij de pistes.

  Hotels in Kaltenbach zoeken op datum

  Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met lokale aanbieders van hotels in Kaltenbach. Via Tiscover kan je op eenvoudige wijze een hotel in Kaltenbach boeken. Als je hieronder de data van je vakantie invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels in deze periode. Op deze manier boek je direct bij de aanbieder van het hotel. Vaak zijn dit particulieren. Betalen doe je in veel gevallen pas na afloop van je week vakantie in Kaltenbach.
  Dus vul hieronder de data van je vakantie in en bekijk de vrije Hotels in Kaltenbach!  hotel Kaltenbach boeken via een reisorganisatie

  Er zijn een aantal reisorganisatie die Hotels in Kaltenbach aanbieden. Hieronder een aantal links van Nederlandse reisorganisaties die Hotels in Kaltenbach aanbieden.
 • Hotels in Kaltenbach via Vrij Uit
 • Hotels in Kaltenbach via Interhome
 • Hotels in Kaltenbach via Belvilla • Zelf een hotel in Kaltenbach boeken?

  Het is ook vrij eenvoudig om een hotel in Kaltenbach te boeken. Bij het tourismusbureau kun je een lijst aanvragen met alle beschikbare Hotels in Kaltenbach. Deze kun je vervolgens bellen of mailen met het verzoek of ze nog een vrij hotel hebben in de door jouw gewenste periode. Hieronder staan een aantal namen van Hotels in Kaltenbach.
  Accomodatie in Kaltenbach zoeken  Hieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension in Kaltenbach te vinden. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt gelijk een lijst met vrije accomodaties te zien.

  Accomodatie Kaltenbach zoeken

  Mooi Oostenrijk

  Oostenrijk vakantie land nummer 1. Naast Kaltenbach zijn er natuurlijk nog veel meer mooie bestemmingen in Oostenrijk. Hieronder een paar geheime tips die we graag met jullie delen.

  Pisteplan Zauchensee Alle appartementen in Ellmau Het skigebied Nauders

  Hotels Mariapfarr

  Er is een ruim aanbod van hotels in Mariapfarr. Via onze handige hoteloverzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

  VVV Kaltenbach

  Rotkreuzgasse 100
  Kaltenbach, Oostenrijk
  Tel: +43 6477 8988
  info@hochfugen-kaltenbach.nl