Pension Kaltenbach

Een pension is weer eens wat anders dan een pension of hotel. Een pension (in het duits Fruhstuckzimmer) is een kamer (met eigen of gedeelde badkamer). Meestal zijn pensions bij mensen thuis en worden ze aangeboden in combinatie met een ontbijt.

Tijdens je vakantie in Kaltenbach wil je natuurlijk het liefste in een pension in Kaltenbach wat lekker centraal ligt.
Hieronder staan een aantal pensions in Kaltenbach.
Er zijn een aantal reisorganisaties die pensions in Kaltenbach verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je pension huren.

Pension Kaltenbach boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die pensions in Kaltenbach aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die pensions in Kaltenbach aanbieden.Beschikbaar pensions in Kaltenbach vinden via Tiscover

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met de vvv van Kaltenbach.
Via Tiscover kan je gemakkelijk een pension in Kaltenbach boeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Kaltenbach invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare pensions in deze periode in Kaltenbach.
Accomodatie in Kaltenbach zoekenHieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension in Kaltenbach te vinden. Het werkt eenvoudig: vul data van ja vakantie in en vul in met hoeveel personen je gaat en klik op zoeken Je krijgt gelijk een lijst met vrije accomodaties te zien.

Accomodatie Kaltenbach zoeken

Zo mooi is Oostenrijk

Kaltenbach is een populaire bestemming in Oostenrijk. Maar dit land biedt veel meer mogelijkheden. Via onderstaande links bieden wij je nog veel meer informatie over Oostenrijk aan.

Appartement in Wagrain Hotels Kaprun Beste hotels in st Anton am Arlberg

Hotels Mariapfarr

Er is een ruim aanbod van hotels in Mariapfarr. Via onze handige hoteloverzichten kan je snel een goed hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.

VVV Kaltenbach

Rotkreuzgasse 100
Kaltenbach, Oostenrijk
Tel: +43 6477 8988
info@hochfugen-kaltenbach.nl